آیا این جنایت و کشته شدن بیش از ۴۰۰ ایرانی و ۷ هزار مسلمان در مکان حرام و زمان حرام، تنها باید به ماهوی این جنایت مورد بررسی قرار بگیرد و یا این اتفاق لایههای پنهان دیگری را نیز دربر میگیرد؟
در چند روز اخیر و بعد از وقوع حادثهی عظیم منا، عدهای در داخل به تحریک رسانههای مغرض خارجی و برخی فعالان معلومالحال شبکههای مجازی، دچار جو زدگی کمنظیری شده و به سرعت موضوع هزینههای سفر زیارتی واجب حج را به میان آوردند به گونهای که تنها چند دقیقه پس از گزارش این حادثه، فضای شبکههای مجازی پر شد از سؤالاتی که به برخی از آنها اشاره میکنم:
سؤالی که عمدتاً گروههای لیبرالی و به اصطلاح آزاداندیش بیشتر از آن حمایت کردند در این قالب گنجانده شده بود:
«آیا بهتر نیست بهجای سفر به مکه و چرخیدن به دور خانهای سنگی! مبلغ آن سفر را به یتیمان و نیازمندان کمک کنیم؟»
سؤالی که متأسفانه نظر برخی از مذهبیون و دلسوزان را به خود جلب کرد البته به شرح زیر در شبکههای مجازی مطرح و منتشر شد:
«در زمانی که عربستان در حال حمله به مردم بیدفاع یمن است بهتر نیست که هزینهی این سفرها را برای کمک به این مردم مظلوم اختصاص داد؟»
جالب اینکه این عده برای مستند کردن حرف خود به این ضربالمثل قدیمی و اشتباه ایرانی رجوع کرده و آن را مطرح مینمودند:
«چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است»
طبعی است که دشمن برای تمام طیفهای اجتماعی در داخل کشور برنامهی مخصوص به خود را دارد و آنها را پیاده میکند.
اما بنده در این مقاله به بررسی و واکاوی هزینهی سفرهای ایرانیان به خارج از کشور پرداخته و مقایسهای مبسوط در این زمینه انجام خواهم داد تا به یک وجه از ابعاد گوناگون حادثهی منا پرداخته شود و موجبات روشنگری در بین مردم ایجاد شود. در انتهای مقاله نیز به اختصار به بیان برخی از اهداف دشمن قسمخوردهی اسلام در رابطه با پروژهی تهدید و تحدید مراسم و مناسک حج خواهم کرد که میتواند برای استراتژیستها و فعالان متعهد کشور سرفصلهای جدیدی جهت تولید محتوا در فضای مجازی ایجاد کند، انشاءالله.
اما سؤال اصلی این است که آیا هزینهی سفرهای حج آنقدر زیاد است که امروزه در فضای مجازی و کوچه و بازار جستهوگریخته و بعضاً متکثر، با فتاوای مختلف برخی عوام برخورد میکنیم که راهکارهایی ارائه میدهند و بجای سفر به حج، کمک به ایتام و نیازمندان را به مردم پیشنهاد میدهند؟ و یا اینکه این جنایت آل سعود، فتنهای یهودی را در عقبهی نظام فکری و عملی حکام سعودی به دنبال دارد و قرار است این اقدام پیشقراول اقدامات آتی جریان ماسونی- صهیونی بینالمللی در منطقه قرار گیرد؟
برای بررسی هزینهی سفرهای ایرانیان به خارج از کشور بهتر است از کشور دوست و همسایه «ترکیه» شروع کنیم.
سالانه تعداد شش میلیون سفر از ایران به این کشور صورت میگیرد که به طور میانگین هزینهی هر نفر- سفر در حالتی متوسط و رو به پایین تا سه میلیون و پانصد هزار تومان میرسد که با یک حساب سرانگشتی این میزان مبلغ در سال تا بیستویک هزار میلیارد تومان بالغ میشود.
مردم ایران به طور متوسط سالانه دویست و هشتاد هزار سفر به کشور امارات عربی متحده صورت میدهند که بر اساس برآوردها هزینهی هر سفر در کمترین میزان به دو میلیون و پانصد هزار تومان خواهد رسید که این مقدار صرف هزینه، در یک سال بالغ بر هفتصد میلیارد تومان میشود.
سفرهای ایرانیان به کشور تایلند در سال به تعداد هشتاد هزار سفر نیز میرسد که با احتساب هر مسافرت برای هر نفر چهار میلیون تومان، چیزی در حدود سیصد و بیست میلیارد تومان از سرمایههای ملی کشور جهت عمدتاً تفریح و عیش و نوشهای مفسده انگیز، به باد فنا میرود.
همچنین سالانه هفتاد و پنج هزار سفر از ایران به سرزمین دانشگاههای نوظهور «مالزی» انجام میشود که با احتساب هر سفر حداقل چهار میلیون تومان، این مقدار در سال به سیصد میلیارد تومان بالغ میشود.
بنده با جستاری در تعداد و رقمهای سرسامآور این سفرها، از تحقیق در میزان هزینهی سفرهای ایرانیان به سایر قارهها و کشورهای دیگر دنیا مانند اروپا- چین و آمریکا، کنارهگیری کردم.
اما دراینبین یکی از مهمترین سفرهای مردم مسلمان ایران، سفر به خانهی خدا میباشد که آرزوی هر مسلمانی است تا سعادت این سفر شامل حال ایشان نیز بشود.
ایرانیان مسلمان سالانه هشتصد هزار سفر عمره به خانهی خدا انجام میدهند که به طور میانگین هزینهی هر نفر – سفر بالغبر دو میلیون و پانصد هزار تومان است که این میزان در یک سال به دو هزار میلیارد تومان نیز میرسد.
البته لازم به ذکر است که پس از اتفاقات ششم فروردینماه امسال و هتک حرمت دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده، سفرهای عمره از ایران به کشور عربستان لغو شده است.
اما با توجه به اینکه دشمن پس از بروز اتفاقات اخیر در مناسک حج واجب، به وسیلهی طرح سؤال و ایجاد شبه از طریق رسانهها و به بهانههای واهی مانند مبالغ و هزینه این مسافرتها، تحریم حج را در دستور کار خود قرار داده است ما نیز بر آن شدیم تا به بررسی هزینهی این سفرها بپردازیم.
هرساله در ماه ذیالحجه از ایران تعداد شصت و چهار هزار نفر به سرزمین وحی سفر میکنند که هر حاجی به طور میانگین یازده میلیون تومان در این مسیر هزینه میکند. این مبلغ در نهایت در هر سال به حدود هفتصد میلیارد تومان میرسد.
با یک حساب ساده در اعداد بهدستآمده متوجه خواهیم شد هزینههایی که ایرانیان برای مسافرتهای خارجی خود در طول یک سال میپردازند بالغ بر بیست و سه هزار میلیارد تومان میشود که این هزینهها منهای سفرهای ایرانیان به سایر کشورهای اروپایی و آمریکایی است. از این مبلغ هنگفت و شگرف، تنها حدود هفتصد میلیارد تومان مربوط به سفرهای مردم مسلمان ایران برای زیارت و انجام مناسک حج واجب است و بیش از بیست و دو هزار میلیارد تومان را سفرهای ایرانیان به کشورهای ترکیه (آنتالیا)- تایلند (پاتایا) و … به خود اختصاص میدهد که این مقدار چیزی بیش از سی برابر مبلغ ریالی سفر به حج واجب است.
حال باید این سؤال پرسیده شود که چه دستهایی در پس پردهی حوادث منطقه و دنیا قرار گرفته تا مردم دنیا با وجود تمام پیشرفتهای تکنولوژیکی و رسانهای قرن بیست و یکم، در جهلی بیسابقه نسبت به مسائل اطراف خود قرار بگیرند و جاهل مآبانه و بدون دانش و صرفاً بر اساس شنیدهها اقدام به صدور فتوا در مسائل اصولی دین کنند؟
چیزی که مشخص است این است که جریان مخوف کابالیستی امروز بیش از هر زمان دیگر متوجه ظهور و بروز اتفاقاتی نو در منطقه و دنیا شده است و تا جای ممکن تلاش میکند تا زمین بازی را بخصوص در منطقهی غرب آسیا برای جلوگیری از تحقق وعدهی حتمی الهی برهم زند که این موضوع هوشیاری بیشازپیش مردم و مسئولین را میطلبد.
اگر بخواهم به اختصار برخی از اهداف این جریان را که از پس بروز این حادثه دنبال میکنند، بیان کنم به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- ایجاد تفرقه در منطقهی خاورمیانه
- تقابل ایران به عنوان قدرت منطقهای در مقابل عربستان یکی از کشورهای قدرتمند عربی
- تقابل بین عرب و عجم و دمیدن در عقدههای پان ناسیونالیستی
- ایجاد ناامنی بیشتر در منطقه و نفوذ تدریجی آمریکا به بهانهی کنترل اوضاع در منطقه (استراتژی DDR)
- تضعیف ایرانبا بازکردن پای این کشور به جنگی جدید در منطقه
- مشغول کردن دولت و نظام جمهوری اسلامی به موضوع عربستان و غفلت از مسئلهی مهم فلسطین
- تضعیف ایران در درگیری احتمالی با عربستان و قدرت گرفتن مجدد داعش
- نفوذ در اذهان عناصر مذهبی و تغییر نگرش آنها از هدف آرمانی انقلاب اسلامی (و رمز ظهور منجی (عج)) آزادسازی قدس شریف و انحراف آن به آزادسازی بقیع از دست وهابیون.
جریان کابالیستی از دیرباز در پی فروپاشی در مناسک حج بوده است و این اتفاق تازهای نیست لکن عرصهی امروز پیچیدهتر از سایر زمانها است و یافتن حق و حقیقت و تطبیق آن با واقعیت موجود یکی از کارهایی است که استراتژیستهای امروز ایرانزمین و افسران جنگ نرم در حوزههای اجتماعی – فرهنگی – سیاسی و حتی اقتصادی، باید به آن بپردازند.
شاید بتوان مهمترین هدف این جریان از این اتفاق را، بحث گمراه کردن و ایجاد اشتباه محاسباتی در بین مردم ایران و مسلمانان جهان اسلام دانست. دشمن با مهیا کردن سازوکار بروز چنین اتفاقاتی در سرزمین عربستان و عمدتاً شهرهای مقدس مکه و مدینه، سعی در ایجاد تغییر در نگرش مردم منطقه به مقولهی مبارزه با رژیم اشغالگر قدس و موضوع قدس شریف، و تبدیل آن به مقابله با حکام آل سعود و آزادسازی بقیع است و متأسفانه در این راستا نیز تا حدی موفق شدهاند به گونهای که در بین جوانان مذهبی نیز جستهوگریخته صحبت از آزادی بقیع از دست وهابیون و سپس آزادسازی قدس از دست یهودیان مطرح میشود که این دقیقاً هدف راهبردی و استراتژی غرب در مواجه با ایدئولوژیهای مردم مسلمان منطقه (مبارزه با اسرائیل) جهت بالا بردن امنیت این رژیم است.
البته مردم و نظام اسلامی ایران اقدامات دولت عربستان را بههیچوجه قبول ندارد و همانطور که امام (ره) نیز فرمودند:
«اگر از صدام بگذریم، اگر مسئله قدس را فراموش کنیم، اگر از جنایتهای امریکا بگذریم از آل سعود نخواهیم گذشت…»[۱]
«انشاءالله اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از آمریکا و آل سعود برطرف خواهیم کرد و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم گذاشت و با برپایی جشن پیروزی حق بر جنود کفر و نفاق و آزادی کعبه از دست نااهلان و نامحرمان به مسجدالحرام وارد خواهیم شد»[۲]
اما نباید از یاد برد که تمام هدف ایدئولوژیکی غرب و طرحریزیهای دکترین آنها مبتنی بر حفظ و حراست از رژیم منحوس صهیونیستی است پس ما نیز باید تمام هدفمان مبارزه با این غدهی سرطانی باشد و هر اقدامی که منجر به تولید زاویه بیشتر نسبت به موضوع فلسطین و قدس میشود را باید منکوب و سرکوب کرد.
امروز دشمن مخفیتر از قبل در پشت برخی دولتها و رسانهها در راستای سیاستهای ضد آخرالزمانی خود به فعالیت میپردازد که باید برای رصد دشمن، مبانی دکترینولوژی آنها را به خوبی شناخت و طرحریزی مناسبی صورت داد.
پینوشت:
[۱] صحیفه نور- جلد ۲۰- صفحه ۱۴۳
[۲] صحیفه نور- جلد ۲۱ -صفحه ۷۵ و ۷۶